Зірка футболу Неймар підтримав "Шахтар" на тлі скандалу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Зірка футболу Неймар підтримав "Шахтар" на тлі скандалу

Зірка футболу Неймар підтримав "Шахтар" на тлі скандалу
Джерело:  24 канал

Бразильський форвард Неймар, що грає за "Парі Сен Жермен", підтримав футболістів "Шахтаря" у скандалі з проявами расизму. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Зокрема, нападник "ПСЖ" оприлюднив публікацію з написом "No Racism" у соціальних мережах на підтримку "гірняків" Тайсона та Дентіньйо.

Нагадаємо, йдеться про гучний інцидент під час матчу "Шахтар" - "Динамо" (Київ), Той відбувся у Харкові у неділю, 10 листопада. Перемогу отримав донецький клуб з мінімальною перевагою 1:0.

"Відзначилися" на стадіоні вболівальники "Динамо". Вони почали ображати гравців "Шахтаря" з трибуни, вигукуючи расистські заяви.

Тайсон не зміг цього стерпіти та показав непристойний жест фанатам. Через продовження расистських образ арбітр зупинив матч на 3 хвилини. Гравця донеччан видалили з поля. Тоді з вболівальниками почав перегукуватися форвард Дентіньйо.

Як повідомляв ONLINE.UA, турецький футболіст-голкіпер потрапив в історію через свою поведінку на полі під час матчу. Той заробив порушення на перших секундах двобою. Арбітр вирішив, що взяття м'яча руками поза межами штрафної зони заслуговує на червону картку. Весь матч команда провела без воротаря та програла.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?