Ліга Європи: де дивитися матч Копенгаген - Динамо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга Європи: де дивитися матч Копенгаген - Динамо

Ліга Європи: де дивитися матч Копенгаген - Динамо
Джерело:  online.ua

Ввечері у четвер, 7 листопада, київський футбольний клуб "Динамо" проведе виїзний матч проти данської команди "Копенгаген". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну інформацію Ліги Європи.

Двобій відбудеться на стадіоні "Паркен" у столиці Данії. Початок заплановано на 19:55. Трансляцію вестиме український телеканал "Футбол 1".

Нагадаємо, попередня зустріч команд пройшла на столичному НСК "Олімпійський" 24 жовтня. Вона завершилася нічиєю з рахунком 1:1. Суперники "воювали" в умовах густого туману, який панував у Києві кілька днів.

Зараз "Динамо" обіймає другу сходинку у групі B з 5 балами. Данський "Копенгаген" лідує у підрозділі також з 5 балами, проте він має кращі додаткові показники. Інші представники групи "Мальме" та "Лугано" займають відповідно третє та четверте місця з 4 та 1 балами.

Для головного тренера киян Олексія Михайличенка матч проти данців стане 25-м у європейських кубках на зазначеній посаді.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні 6 листопада ФК "Шахтар"провів видовищний матч у Лізі чемпіонів проти хорватського"Динамо Загреб". Донецька команда зуміла зрівняти рахунок у ситуації 3:1. Відзначився у двобої голкіпер Андрій Пятов, який "заробив" пенальті у свою користь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?