Матч Динамо Загреб - Шахтар: відео голів і найкращі моменти
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Динамо Загреб - Шахтар: відео голів і найкращі моменти

Матч Динамо Загреб - Шахтар: відео голів і найкращі моменти
Джерело:  online.ua

Ввечері у середу, 6 листопада, відбувся матч між футбольним клубом "Динамо Загреб" та донецькою командою "Шахтар". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані Ліги чемпіонів.

Зустріч клубів у 4-му турі групового етапу пройшла на полі хорватського стадіону. Вона завершилася нічиєю з рахунком 3:3.

Матч відзначився динамічною кульмінацією. "Шахтар" відставав від загребського суперника 3:1, але на останніх хвилинах скорочував цю відстань. Голкіпер Андрій Пятов прийшов у штрафну "Динамо" та буквально заробив пенальті своїй команді.

Наразі українська команда обійняла другу сходинку у групі C з 5 балами. Вона знаходиться вище "Динамо" згідно з додатковими показниками. Хорвати мають таку ж кількість балів.

Нагадаємо, попередня зустріч клубів відбулася 22 жовтня та аналогічно завершилася нічиєю - 2:2. Після нього суперники мали по 4 бали у групі.

Як повідомляв ONLINE.UA, на думку головного тренера "Шахтаря" Луїша Каштру, донеччанам вкрай необхідно було продемонструвати добру гру. Від цього залежить їхній вихід у плей-офф - до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Він пояснив, що команді потрібна була безпечна гра в атаці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?