Ліга Європи: де дивитися матч "Олександрія" - "Вольфсбург"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга Європи: де дивитися матч "Олександрія" - "Вольфсбург"

Ліга Європи: де дивитися матч "Олександрія" - "Вольфсбург"
Джерело:  online.ua

Ввечері у четвер, 19 вересня, на полі зустрінуться футбольні команди "Олександрія" та "Вольфсбург". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні відомості УЄФА.

Клуби битимуться у рамках першого туру групового етапу Ліги Європи. Матч почнеться о 22:00. Його транслюватиме телеканал "Футбол 2".

Господарями зустрічі стануть "вольфсбургці", подія запланована на стадіоні однойменного міста - "Фольксваген Арені". Матч-відповідь запланований на 28 листопада.

Нагадаємо, українська команда посідає 3-є місце у національному турнірі. "Вольфсбург" наразі обійняв 5-у сходинку у Бундеслізі.

Також відомо, що інший український клуб у Лізі Європи - "Динамо" - вийде на поле НСК "Олімпійський" у той самий день проти шведських футболістів з "Мальме". Ця зустріч розпочнеться о 19:55.

Як повідомляв ONLINE.UA, донецька команда "Шахтар" спромоглася пройти у Лігу чемпіонів УЄФА. Футболісти зустрінуться у середу, 18 вересня, з англійцями з "Манчестер Сіті". Українці будуть битися з британським клубом на харківській арені "Металіст". Футбольний двобій починається о 22:00 за українським часом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?