"Шахтар" - "Манчестер Сіті": де дивитися матч ЛЧ
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Шахтар" - "Манчестер Сіті": де дивитися матч ЛЧ

"Шахтар" - "Манчестер Сіті": де дивитися матч ЛЧ
Джерело:  online.ua

Футбольний клуб "Шахтар" зіграє у першому турі групового етапу Ліги чемпіонів проти британців з "Манчестер Сіті". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні відомості УЄФА.

За даними турніру, гра почнеться о 22:00 у середу, 18 вересня. Команди зустрінуться на поле харківського стадіону "Металіст".

Наразі відомо, що трансляцію важливого двобою буде вести телеканал "Футбол 2". Ця зустріч українців з британцями стане третьою поспіль за три роки саме на цій стадії Ліги чемпіонів.

Слід нагадати, що "Шахтар" все уп'яте вийде проти "Ман Сіті". Лише один раз "гірнякам" вдалося побороти британських опонентів. Інші три матчі завершилися значними поразками для донецького клубу.

Головним арбітром виступатиме португалець Артур Мануель Рібейро. Асистувати йому будуть Руі Лісіньо Барбоса Таварес і Пауло Алешандре - обидва з Португалії. Посаду четвертого судді отримав їхній співвітчизник Феліпе Феррейра.

Як повідомляв ONLINE.UA, "Шахтар"отримає у майбутньому близько 21,05 мільйон а євро від керівництва УЄФА. Це загальна сума винагород, які команда зуміла завоювати протягом останніх десяти років у матчах європейських турнірів. Клуб посів 14 позицію у відповідному рейтингу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?