Ліга Європи: Шахтар отримав суперника після здолання Бенфіки
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга Європи: Шахтар отримав суперника після здолання Бенфіки

Ліга Європи: Шахтар отримав суперника після здолання Бенфіки
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 28 лютого, відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи після того, як завершилися ігри попереднього етапу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані турніру.

У швейцарському Ньоні визначили, що ФК "Шахтар" зустрінеться з німецьким "Вольфсбургом". Гра планується на 12 березня в ФРН. Відповідь пройде на полі харківського стадіону 19 березня.

Нагадаємо, "Шахтар" напередодні в 1/16 фіналу зустрічався з португальською "Бенфікою". Перший матч завершився перемогою українців (2:1), а другий — нічиєю (3:3).

"Вольфсбург" паралельно здолав у двох поєдинках шведський клуб "Мальме".

Слід нагадати, що "Шахтар" - єдина українська команда у Лізі Європи. На груповому етапі у турнірі боролися також "Динамо" та "Олександрія". Утім, вони не пройшли далі, а "гірняки" навпаки — потрапили туди після поразок у Лізі чемпіонів.

Як повідомляв ONLINE.UA, італійський клуб "Ювентус", за який на поле виходить зірковий Кріштіану Роналду, отримав гучного "ляпаса" в Лізі чемпіонів — його обіграв французький "Ліон" з рахунком 1:0. Єдиний гол матчу французи забили на 31-й хвилині та весь час тримали оборону.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?