Ліга Європи та жеребкування: Динамо і Олександрія дізналися, з ким грають
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліга Європи та жеребкування: Динамо і Олександрія дізналися, з ким грають

Ліга Європи та жеребкування: Динамо і Олександрія дізналися, з ким грають
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 30 серпня, відбулося жеребкування майбутніх матчів Ліги Європи. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційну турнірну таблицю.

Клуби "Динамо" та "Олександрія" є єдиними українськими командами на полі чемпіонату. Перша отримала місце у групі B, а інша - в I.

Опонентами київських футболістів стануть представники Копенгагену, Мальме та Лугано. "Олександрійцям" доведеться змагатися проти Вольфсбурга, Гента, Сент-Етьєна.

Датою першого матчу для "динамівців" стало 19 вересня. Завершення групового раунду Ліги Європи плануються у грудні.

Слід нагадати, "Динамо" знову зазнав поразки під час спроби пробитися до Ліги чемпіонів. Тричі за останні роки клуб не зміг потрапити у турнір під керівництвом головного тренера Олександра Хацкевича.

Цей інцидент став причиною термінових змін у команді. Перш за все, звільнили тренера-білоруса. Його посаду обійняв екс-"динамовець" Олексій Михайличенко. Він уже тренував команду у минулому.

Як повідомляв ONLINE.UA, останній матч "Динамо" - проти донецького клубу "Олімпік"- став 70-м двобоєм для Михайличенка на посаді тренера команди. Статистика демонструє, що тренер допоміг киянам отримати 51 перемогу, 8 поразок та 11 нічиїх.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?