Матч Динамо - Олімпік став особливим для Михайличенка - деталі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Матч Динамо - Олімпік став особливим для Михайличенка - деталі

Матч Динамо - Олімпік став особливим для Михайличенка - деталі

Новий голосний тренер ФК "Динамо" Олексій Михайличенко отримав нове цікаве досягнення останнім матчем його команди. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

Матч столичного клубу проти донецького "Олімпіка", що відбувся 24 серпня на НСК "Олімпійський", став 70-м у тренерській кар'єрі Михайличенка на посаді очільника киян. Йдеться про матчі в чемпіонатах України.

Відомо, що з цієї статистики 51 перемог, 8 поразок та 11 нічиїх.

Нагадаємо, київський "Динамо" зараз посідає 5-ту сходинку у турнірі Української Прем'єр-ліги. За результатами 5 турів клуб набрав 7 очок.

Олексій Михайличенко повернувся у крісло тренера після звільнення Олександра Хацкевича. Останній відзначився третім фіаско у спробі провести команду у Лігу чемпіонів. Третій рік поспіль "Динамо" це не вдається.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що клуб не має такого багатого фінансування, яке має його головний опонент "Шахтар". Він вважає, що команду треба підтримувати на стадіоні, а не критикувати в інтернеті, бо це дійсно могло би принести користь на відміну від безглуздих віртуальних суперечок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?