Лікар з АТО назвав величезну помилку влади України на Донбасі
Категорія
Культура
Дата публікації

Лікар з АТО назвав величезну помилку влади України на Донбасі

Лікар з АТО назвав величезну помилку влади України на Донбасі
Джерело:  online.ua

Українська влада робить велику помилку, не помічаючи людей, які готові допомагати їй на Донбасі, не вимагаючи при цьому серйозних витрат.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів лікар-стоматолог із зони АТО Ігор Ященко.
«Ми - маленькі комашки. Нас ніхто не помічає і не помітить. Ті, які ось там, нагорі, вони навіть не підозрюють про наше існування. Хоча - чому ні? Такий потенціал. Ми вже тут, ми вже на місці. Ми готові щось робити. Більш того, не просто готові, а робимо. Ми бачимо необхідність, і ми щось робимо», - з обуренням зазначив він.
Лікар додав також, що «якими треба бути баранами там, щоб це не використовувати?!»

Читайте також: Як українізують жителів Донбасу: волонтер розповів кумедні випадки
«Не вкладаючи ніяких великих ресурсів, просто прийти і сказати: хлопці, що у вас тут? Чим вам допомогти? У вас передавач слабенький? А давайте на Донецьк зашарашимо! Контент у вас не дуже на Донецьк, тому ось вам людина, яка буде за інформаційний блок відповідати, вам закидати. Ось інша людина, яка допоможе вам зробити те-то і те-то...», - припустив він.
Ященко зазначив, що «ми ж аматори, ми не професіонали, робимо, як бачимо, те, що почули десь на іншому радіо - і нам сподобалося».
«У нас навіть джингл - "Вільне радіо вільніх людей". Ми - без дозволу Нацкомісії, без нічого, на повному морозі... А що робити?» - зізнався він.
Читайте також: На Донбасі до України краще ставляться ті, хто був під ДНР - очевидець
Також лікар додав, що влада, «замість того, щоб це використовувати, замість того, щоб запропонувати потужніший передавач і дати нам можливість робити те, що ми вже робимо, але ефективніше, нам всім розповідають про те, що їм не виділили коштів для запуску телеканалів на Донбасі, і що на це треба сто мільйонів до неба грошей, що треба розписати програму, затвердити, узгодити, що якісь вчені повинні щось там розробити...».
«Так х * рня це цілковита! Он, в півтора кілометрах звідси стоїть висока антена. Її цілком достатньо, щоб транслювати весь цей ось регіон. Ставте ретранслятор, ставте обладнання. Там все для цього є. Територія охороняється військовими, ніхто туди не залізе», - гірко резюмував він.
Більше читайте на ONLINE.UA: Ахметов знову стає царем і богом на Донбасі, і це по нас ще вистрілить - лікар з АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?