Лікарні Севастополя переповнені пораненими після удару по судноремонтному заводу — ЗМІ
Категорія
Україна
Дата публікації

Лікарні Севастополя переповнені пораненими після удару по судноремонтному заводу — ЗМІ

Лікарні Севастополя переповнені пораненими після удару по судноремонтному заводу — ЗМІ
Джерело:  online.ua

Лікарні Севастополя переповнені пораненими після удару по судноремонтному заводу в ніч проти 13 вересня. Швидкі забирали постраждалих до середини дня.

Джерело: росЗМІ

Лікарні Севастополя переповнені пораненими після "бавовни"

У тимчасово окупованому Росією Севастополі не вистачає місць для поранених через атаку ЗСУ на судноремонтний завод імені Орджонікідзе. Відомо, що загинули щонайменше дві людини.

Фото: росЗМІ

Про це ввечері 13 вересня повідомив кримський Telegram-каналі. Інформацію отримано від місцевих мешканців та джерел у севастопольських та кримських структурах.

У Севастополі місць для поранених вже майже немає і їх вперше за багато часу привозили до Сімферопольського шпиталю на Горького. Цілий день туди везли, хоча й там вільних місць у палатах було небагато. Вже в коридорах розміщують, – йдеться у повідомленні.

Атака на кораблі РФ у Севастополі: що відомо

У ніч на 13 вересня у тимчасово окупованому Севастополі пролунали вибухи. Окупанти заявили про атаку на судноремонтний завод імені Орджонікідзе, де були пошкоджені два кораблі.

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук натякнув, що удару було завдано з літаків ракетами Storm Shadow.

Супутникові знімки показали, що ударом по сухому доку заводу уражено дизель-електричний підводний човен "Ростов-на-Дону" та великий десантний корабель "Мінск". Вони вартують близько 300 млн доларів та 7500 млн дол відповідно.

За даними видання Defense Express, це перший випадок в історії, коли крилата ракета уразила підводний човен.

Як зазначив представник ГУР МО Андрій Юсов, російські ВДК "Мінськ" та підводний човен "Ростов-на-Дону" після атаки Сил оборони на судноремонтний завод з великою ймовірністю відновленню не підлягають. Що важливо, ворожий підводний човен був носієм ракет "Калібр".

Читайте також:

  • Чи зможуть росіяни відновити корабель та субмарину після удару ЗСУ — відповідь ГУР

  • Супутник зафіксував наслідки удару по судноремонтному заводу в Севастополі — фото

  • ЗСУ провели унікальну спецоперацію з атаки по флоту армії РФ у Севастополі — Defense Express

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?