Ліквідують всіх: Росія почала масову зачистку бойовиків на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Ліквідують всіх: Росія почала масову зачистку бойовиків на Донбасі

Ліквідують всіх: Росія почала масову зачистку бойовиків на Донбасі
Джерело:  24 канал

Російські спецслужби проводять масову зачистку бойовиків на Донбасі. Це підтверджує відсутність реакції "ДНР" на ліквідацію в окупованому Донецьку так званого заступника командира полку спецназу бойовиків Олексія Кривул з позивним "Грін". Про це заявив співголова ГІ "Права справа" Дмитро Снєгирьов в інтерв'ю "24 каналу", передає ONLINE.UA.

"Йде зачистка бойовиків, які опозиційно налаштовані до так званого керівника "ДНР" Пушиліна. Серед бойовиків паніка", - розповів Снєгирьов.

Експерт нагадав, що раніше російські куратори бойовиків Донбасу списували будь-яка подібни події на українську ДРГ. Але в цей раз вони не використали те, що сталося, з метою звинуватити Україну в зриві Мінських угод.

Снєгірьов допускає, що ліквідація Кривулі могла стати наслідком внутрішніх розборок і помсти. Він нагадав, що убитий бойовик був заступником командира батальйону "П'ятнашка", який, в основному, складався з етнічних абхазів. Бойовики брали участь у заворушеннях в Абхазії в листопаді 2019 року, коли від влади усунули так званого президента Рауля Хаджимба.

Нагадаємо, заступника командира "полку спецпризначення внутрішніх військ МВС" так званої "ДНР" Олексія Кривулю з позивним "Грін" ліквідували 20 січня. Його вбили трьома пострілами в спину біля ліфта в під'їзді власного будинку.

Слід зазначити, що кілька днів тому стало відомо про раптову відставку помічника Путіна по Донбасу Владислава Суркова, який особисто курирував бойовиків ОРДЛО. Сурков вирішив покинути свій пост через зміну курсу політики Росії по українському напрямку. На тлі цієї новини на підконтрольних бойовикам ресурсах з'явилася інформація, що ватажок "ДНР" Денис Пушилін терміново виїхав до Москви за новими "інстукціямі".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що проти Путіна несподівано почав виступати ексватажок бойовиків Донбасу Ігор Стрєлков (Гіркін). Він з'явився на мітингу в Москві проти конституційної реформи. Гіркін назвав Путіна узурпатором влади, який вирішив обдурити народ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?