Ліон проти Баварії - де дивитися інтригуючий матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ліон проти Баварії - де дивитися інтригуючий матч Ліги чемпіонів

Ліон проти Баварії - де дивитися інтригуючий матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

У матчі за право виходу в фінал Ліги чемпіонів зійдуться "Баварія" та французький "Ліон". Вони битимуться один проти одного вже ввечері у середу, 19 серпня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані УЄФА.

Згідно з офіційною інформацією, зустріч відбудеться на стадіоні португальського Лісабону. Вона почнеться о 22:00.

Упродовж всіх матчів плей-офф німецькій команді вдалося отримати 15 голів. Вони обіграли лондонський "Челсі" (7:1 за підсумками двох матчів), буквально розгромили "Барселону" (8:2).

Тим часом шлях французів до півфіналу був дещо тихішим — вони обійшли італійський "Ювентус" (2:2 після двох ігор), а також "Манчестер Сіті" (3:1).

Транслюватиме матч "Ліон" - "Баварія" український телеканал "Футбол 2".

Раніше команди вісім разів зустрічалися під час Ліги чемпіонів. Останній двобій відбувся рівно 10 років тому, в півфіналі сезону 2009/10. Тоді мюнхенський клуб здолав французів - 1:0 в першому матчі й 3:0 у другому.

Слід додати, "Баварія" відзначилася у поточному сезоні 9 перемогами в 9 матчах та 39 голами. Цей показник став четвертим найкращим за історію ліги та першим за середньою кількістю забитих м'ячів за матч - 4,33.

УЄФА вирішила розіграти фінальний етап Ліги чемпіонів та Ліги Європи у стислий термін протягом серпня. Це дозволить почати новий сезон вже восени.

Як повідомляв ONLINE.UA, український клуб "Шахтар" розгромно вилетів з Ліги Європи за підсумками матчу проти "Інтера". У тренерському штабі іноземної команди прокоментували приголомшливу перемогу над донеччанами.

За словами головного тренера італійців Антоніо Конте, його команда відзначилася надзвичайно гарною грою, що особливо почесно для матчу проти талановитих спортсменів з України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?