Дипломат розповів, як Меркель публічно принизила Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Дипломат розповів, як Меркель публічно принизила Путіна

Дипломат розповів, як Меркель публічно принизила Путіна
Джерело:  online.ua

Ні для кого не секрет, що термін повноважень Ангели Меркель на посаді канцлерки Німеччини добігає кінця. Однак, на переконання колишнього очільника МЗС Павла Клімкіна, навіть після своєї відставки політикиня зможе допомогти Україні.

Джерело: "24 канал"

Клімкін розповів, що Меркель вміє тролити Путіна

Як стверджує український дипломат, Ангела Меркель має можливість залишатися посередником у перемовинах з Володимиром Путіним.

Павло Клімкін звернув увагу на те, що наразі офіційний Київ проводить обговорення цієї нової стратегії, зокрема – із США, однак більше деталей він наразі озвучити не може.

"Після перезавантаження Німеччини нам ще дуже буде потрібна Меркель – для розмов з Путіним. Таким є мій прогноз", – пояснив політичний експерт.

Варто звернути увагу на те, що саме Меркель очолила список політиків, яких найкраще сприймає український народ.

Також Павло Клімкін вирішив описати кумедний випадок, який стався під час саміту "нормандської четвірки" у Берліні.

Після завершення переговорів канцлерка попросила принести пиво. Очільнику кремля принесли пляшку Radeberger – цей напій готують біля Дрездена. Саме у цьому німецькому місті Путін колись служив як співробітник КДБ.

"Я нічим не займався у Дрездені, лише пиво пив. Все, чим я займався там, є у різних архівах", – заявляв раніше очільник Кремля.

За словами Клімкіна, такий своєрідний тролінг Путіну не сподобався.

"Пиво він пити не став, а ось посміхатися перестав одразу. Не знаю, скільки є світових лідерів, які можуть тролити його. А ось Меркель може", – підкреслив українский дипломат.

Нагадаємо, 26 вересня у ФРН стартують вибори до Бундестагу. Саме у цей день Меркель покине посаду канцлерки. Вона залишалася лідеркою країни протягом останніх 16 років. Успішна політична кар'єра забезпечила їй пенсію у розмірі 15 тисяч євро щомісяця. Окрім того, вона отримуватиме державне фінансування на 2 помічників, водія, стенографіста й офіс-менеджера.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?