Лише Україна визначатиме, коли та де закінчиться війна — Кулеба
Категорія
Україна
Дата публікації

Лише Україна визначатиме, коли та де закінчиться війна — Кулеба

Лише Україна визначатиме, коли та де закінчиться війна — Кулеба
Джерело:  online.ua

Тільки Україна визначатиме, коли і як закінчиться війна з Росією, і від своєї землі вона не відмовиться.

Джерело: Твіттер Дмитра Кулеби

Україна не збирається відмовлятися від своєї землі

Україна і тільки Україна визначатиме, коли і як закінчиться війна. Ми реалізуємо наше право на самооборону відповідно до статті 51 Статуту ООН після жорстокого збройного нападу. Президент Зеленський чітко зазначив. Нам чужа земля не потрібна, але від своєї не відмовимося, - написав Кулеба.

Нагадаємо, що у виданні The New York Times вийшла стаття, в якій редакція припустила, що Україні, швидше за все, доведеться піти на територіальні поступки, щоб зупинити війну.

У матеріалі сказано, що «якщо конфлікт справді призведе до реальних переговорів, українським лідерам доведеться приймати болісні територіальні рішення, яких вимагатиме будь-який компроміс».

У статті також заявлено, що вирішальна воєнна перемога над Росією, внаслідок якої Україна поверне собі всю територію, захоплену з 2014 року, «не є реалістичною метою».

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?