Лист є, реакції немає: Пєсков про звернення матері Сенцова до Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Лист є, реакції немає: Пєсков про звернення матері Сенцова до Путіна

Лист є, реакції немає: Пєсков про звернення матері Сенцова до Путіна
Джерело:  ТАРС

Прес-секретар російського глави Дмитро Пєсков підтвердив, що прохання матері Олега Сенцова про помилування сина надійшло в адміністрацію президента РФ, але офіційної реакції на нього поки немає, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Я знаю, що цей лист надходив до відповідного підрозділу Адміністрації президента, але поки я не готовий вам сказати про будь-якої реакції",- заявив Пєсков.

Він також поспішив виправдатися за відсутність реакції російської влади на лист матері Сенцова Путіну, нагадавши, що за процедурою помилування передбачений набір дій, прописаних в законодавстві РФ.

"Більшого я вам сказати поки не можу", - додав прес-секретар Путіна.

Нагадаємо, мати Олега Сенцова направила Путіну прохання про помилування сина 13 липня. Вона закликала російського главу помилувати і звільнити українського режисера, який уже 4 роки відсидів у російській в'язниці ні за що.

Нагадаємо, російський суд звинуватив Сенцова нібито в підготовці теракту в окупованому Криму і засудив його до 20 років суворого режиму. 14 травня 2018 року політв'язень оголосив безстрокове голодування з вимогою звільнити всіх в'язнів Кремля і тримає його вже 88-й день.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україна готова піти на будь-які умови Москви, щоб звільнити Сенцова, стан якого катастрофічно погіршився.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?