Литва - Україна: де дивитись кваліфікаційний матч Євро
Категорія
Спорт
Дата публікації

Литва - Україна: де дивитись кваліфікаційний матч Євро

Литва - Україна: де дивитись кваліфікаційний матч Євро
Джерело:  online.ua

Ввечері у суботу, 7 вересня, відбудеться черговий матч 5-го кваліфікаційного етапу Євро-2020. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на турнірні дані.

Українські футболісти проведуть двобій проти литовських опонентів. Наразі відомо, що початок зустрічі заплановано на 19:00. Місце проведення – стадіон у Вільнюсі.

Збірна України проводила вже 9 матчі проти литовців. Так, з них 5 завершилися перемогою «жовто-блакитних» і лише двома поразками для них же. Останній поєдинок відбувся у 2008 році, коли тривав кваліфікаційний етап Євро-2008.

Транслювати матч буде телеканал "Україна" та "Футбол 1".

Адміністрація згаданої литовської арени раніше заявила про розпродаж усіх квитків на матч. Трибуни стадіону здатні прийняти близько 5 тисяч фанатів. Тисячу забронювала українська сторона через офіційні канали для земліяків-вболівальників.

Як повідомляв ONLINE.UA, представники УЄФА вже затвердили склад суддівства на згаданому матчі. Спостерігати за футбольним двобоєм буде команда арбітрів з Боснії та Герцоговини. Українська та литовська команди наразі посіли першу та останню сходинки групи B відповідно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?