УЄФА повідомила новину про матч Євро Україна-Литва
Категорія
Спорт
Дата публікації

УЄФА повідомила новину про матч Євро Україна-Литва

УЄФА повідомила новину про матч Євро Україна-Литва
Джерело:  online.ua

Союз європейських футбольних асоціацій оголосив команду арбітрів, які судитимуть кваліфікаційний матч збірних України та Литви. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт організації.

Обслуговувати футбольний двобій буде команда боснійських суддів. Її очолює Ірфан Пельто. Його асистентами виступають Сенад Імбрішимбегович з Давором Бельо, а четвертим арбітром призначили Драгана Петровича.

Нагадаємо, кваліфікаційний матч відбудеться у суботу, 7 вересня. Українська збірна під тренерством легендарного Андрія Шевченка посідає перше місце у своїй групі - B - з 10 балами. Команда відзначилася найкращим за 20 останніх років стартом у Євро.

Литовці зайняли останнє міце у групі з одним балом. Також у вказаному осередку присутні команди Люксембурга, Сербії, Португалії.

Слід відзначити, кваліфікаційних раундів загалом десять. Зараз триває п'ятий. Останні матчі кваліфікації на європейський турнір заплановані на 19 листопада цього року.

Як повідомляв ONLINE.UA, гра Україна - Литва відбудеться на арені у Вільнюсі. На його трибунах можуть знайти місця 500 вболівальників. Нещодавно стало відомо про аншлаг та повний продаж усіх квитків на футбольний двобій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?