"Лизнул" Трампа: мережу розбурхала похвала Путіна на адресу США
Категорія
Світ
Дата публікації

"Лизнул" Трампа: мережу розбурхала похвала Путіна на адресу США

"Лизнул" Трампа: мережу розбурхала похвала Путіна на адресу США
Джерело:  РІА Новини

Президент Росії  Володимир Путін  назвав переможця президентських виборів в США Дональда Трампа "розумною людиною", що викликало жарти користувачів мережі.


Про це російський президент заявив в інтерв'ю програмі «Підсумки тижня» на НТВ, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


"Трамп був комерсантом і був підприємцем. Сьогодні це вже державний діяч, сьогодні це вже глава Сполучених Штатів Америки, однієї з провідних країн світу, однієї з провідних економік світу, провідної військової держави. І оскільки він зміг добитися успіху в бізнесі, це говорить про те, що він людина розумна. А якщо розумна людина, то значить, він цілком і досить швидко усвідомлює інший рівень відповідальності. Ми виходимо з того, що він буде діяти саме з цих позицій", - сказав Путін.



У соцмережах подібну заяву президента РФ розкритикували як лестощі майбутньому президентові США. Так, Любов Фадєєва написала: "У нас теж дехто теж домігся великих успіхів у бізнесі, але розумом великим не блищить по синьці і шапці".


Aleksander Pichugin: "Подмаз зарахований".


Євгенія Салміна: "Головне вчасно лизнути".


Anafii Murtaza: "Лизання д*пи не звільняє від кримінальної відповідальності, товариш Путін".


Лентач: "Провідною? Але як же Іскандери?.."


Читайте також: США натякнули Кремлю, що той "дістав" своїми ракетами



Денис Шишлаков: "Добре лизнув".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Володимир Путін заявляв, що сподівається на нормалізацію відносин між РФ і країнами Заходу після початку роботи Дональда Трампа як державного лідера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?