Лобода прокоментувала відсутність концертів в Україні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лобода прокоментувала відсутність концертів в Україні

Лобода прокоментувала відсутність концертів в Україні
Джерело:  online.ua

Українська співачка Світлана Лобода, яка тривалий час жила та виступала в Росії, останні 4 роки не давала концерти в Україні. Лише у серпні 2021 року скандальна артистка повернулась на Батьківщину з сольником. Тепер співачка вирішила пояснити причину відсутності концертів в нашій країні.

Джерело: "Екзамен"

Лобода пояснила, чому не давала концертів в Україні

Під час нового інтерв'ю артистка нагадала про те, як чотири роки тому зібрала фанів в Одесі, у нічному клубі Ibiza Beach Club, проте не змогла виступити. За її словами, концерти зірвали активісти. Лобода стверджує, що це сталося через провокації"проплаченого угрупування людей" - тоді найбільше перепало шанувальникам артистки – у них летіли димові шашки, їх не пускали до клубу, на них кидалися з кулаками.

"Ми дуже злякалися. Розуміли, що на наші концерти приходить багато дітей, і, щоб уникнути травмонебезпечних ситуацій, ми з організаторами за лічені секунди вирішили скасувати шоу", - розповіла співачка.

Що важливо розуміти, тоді скандальна артистка була змушена тікати зі свого концерту в Одесі. Вона не могла спокійно покинути нічний клуб, тому її вивезли на катері. На переконання Лободи, повітря їй перекрила "дуже впливова людина в Одесі", однак її прізвище зірка називати не захотіла.

"Ситуація прояснилася буквально кілька років тому. Після того випадку ми з командою вирішили призупинити сольні концерти в Україні", – стверджує вона.

За словами артистки, вона так злякалася за свою публіку, що вирішила не ризикувати. Відтоді вона гастролювала переважно Росією, завойовуючи музичний ринок у країні-агресорі.

Декілька місяців тому скандальна артистка символічно повернулась на Батьківщину – дала концерт в Одесі, де 2017 року завершила свої гастролі Україною. Лобода почала стверджувати, що перервала мовчання, бо любить свою країну.

"Бо я люблю цю країну. Тому що я переживаю за неї, тому що так нечесно", – заявила Лобода й розплакалась.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?