Лобода стала редактором російського журналу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лобода стала редактором російського журналу

Лобода стала редактором російського журналу
Джерело:  Instagram

Популярна українська співачка LOBODA (Світлана Лобода), яка регулярно виступає в РФ, стала запрошеним редактором відомого російського журналу HELLO! Russia.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram співачки.
Новиною співачка поділилася у своєму мікроблозі.
Читайте також: Лобода може поплатитися за свої концерти в Росії
"Сьогодні я спробую себе в ролі редактора сайту HELLO! Russia. Весь лютий із вами на зв'язку", - написала зірка.


У своїй колонці Лобода зізналася, що вирішила стати співачкою, щоб підняти самооцінку.
"Я вибрала професію артиста, тому що в дитинстві здавалася собі дуже непривабливою. Зробила це, щоб підняти самооцінку", - розповіла вона.
"У дитинстві мені здавалося, що в мене занадто великий розмір ноги. І все взуття я купувала собі на 2 розміри менше. Через це у мене трохи деформовані стопи. Тоді ж мені здавалося, що у мене і руки довгі. Я їх ховала в рукава. Тільки років в 19 змогла прийняти себе такою, яка я є ", - додала співачка.
Як повідомляв ONLINE.UA,  українські співачки Тіна Кароль і Світлана Лобода (LOBODA) опинилися у центрі скандалу через висловлювання однієї з них. Кароль у третьому ефірі шоу "Голос країни-7" висловилася на адресу Світлани Лободи, що сильно розлютило продюсера артистки Нателлу Крапівіну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?