Ломаченко – Кемпбелл: нарешті відомі дата та місце бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко – Кемпбелл: нарешті відомі дата та місце бою

Ломаченко – Кемпбелл: нарешті відомі дата та місце бою
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу у легкій вазі за версіями WBA та WBO Василь Ломаченко проведе бій проти Люка Кемпбелла. Наразі відомо, що бій за звання чемпіона світу за версією WBC відбудеться 31 серпня у Лондоні, передає ONLINE.UA з посиланням на ESPN.

Зазначається, що промоутери обох боксерів – Боб Арум з Top Rank (Василь Ломаченко) та Едді Хірн з Matchroom Boxing (Люк Кемпбелл) таки зуміли домовитися.

"Бій відбудеться 31 серпня у Лондоні. Однак на якій саме арені – поки невідомо. Серед ймовірних місць проведення бою – спорткомплекс O2", - сказано в повідомленні.

Варто додати, що Ломаченко на цей бій може виставити свої чемпіонські пояси.

Нагадаємо, Люк Кемпбелл - британський боксер найлегшій ваговій категорії, виступав за збірну Великобританії в кінці 2000-х - початку 2010-х років. Чемпіон літніх Олімпійських ігор в Лондоні, чемпіон Європи, срібний призер чемпіонату світу, переможець багатьох міжнародних турнірів і національних першостей. Починаючи з 2013 року боксує на професійному рівні.

Як повідомляв ONLINE.UA, український боксер Василь Ломаченко, який є діючим чемпіоном світу в легкій вазі (до 61,2 кг.) за версіями WBA та WBO, розповів, як ділить гонорари зі своїм тренером. За словами спортсмена, його наставник, який до того ж є його батьком, отримує 50% призових.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?