Ломаченко – Кемпбелл: опубліковано вражаюче промо-відео майбутнього бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко – Кемпбелл: опубліковано вражаюче промо-відео майбутнього бою

Ломаченко – Кемпбелл: опубліковано вражаюче промо-відео майбутнього бою
Джерело:  online.ua

31 серпня на лондонській Q2 Арені відбудеться бій між українцем Василем Ломаченко та британцем Люком Кемпбеллом. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Sky Sports, наш співвітчизник вже прибув до Великої Британії.

Сьогодні з нагоди майбутнього двобою було опубліковане промо-відео. Незважаючи на те, що Ломаченко є чемпіоном світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі, Кемпбелл дуже небезпечний для нього суперник. На батьківщині він вважається найкращим боксером-любителем в історії Британії. За його плечима 20 перемог (16 нокаутів) та 2 поразки. У Ломаченка 13 перемог (10 нокаутів) та 1 поразка.

Боксери вже мали нагоду зустрітися у 2012 році в Лондоні, де Ломаченко та Кепмбелл обидва стали олімпійськими чемпіонами. Щоправда, у різних вагових категоріях.

Букмекери одностайно віддають перевагу Ломаченку. Коефіцієнт на перемогу українця становить лише 1,06. Тоді як у випадку перемоги британця на кожні 100 гривень можна буде виграти удев’ятеро більше.

Почнеться боксерський двобій у суботу приблизно о 23:00 за київським часом. Відеотрансляція стартує на телеканалі «Інтер» о 22:00 з програми «Великий бокс», де запрошені експерти обговорять шанси обох суперників.

Нагадаємо, що кілька днів тому український боксер Усик зробив важливу заяву про бій з росіянином.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?