Ломаченко націлився на грандіозний рекорд боксу: опубліковано відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко націлився на грандіозний рекорд боксу: опубліковано відео

Ломаченко націлився на грандіозний рекорд боксу: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Український боксер Василь Ломаченко має намір встановити новий грандіозний рекорд. Василь хоче стати першим боксером у світі, який завоює чемпіонські титули в трьох вагових категоріях за 10 боїв.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Ломаченко заявив в інтерв'ю американським ЗМІ.
"Хочу творити історію, ставати краще і краще з кожним днем. Збираюся стати чемпіоном світу у 135 фунтах (легка вага). Наступний бій я вже проведу в цьому дивізіоні і хочу встановити ще один рекорд - чемпіонські пояси в трьох вагових категоріях за 10 поєдинків" , - заявив Ломаченко.
Раніше  Ломаченко став першим боксером на планеті, якому вдалося завоювати титул чемпіона світу в двох вагових категоріях всього за 7 боїв.
Дивіться: Ломаченко бився із зірковим бійцем: опубліковано відео


Нагадаємо,  8 квітня Ломаченко буде захищати титул чемпіона WBO у другій напівлегкій вазі в бою з американцем Джейсоном Сосой.
Читайте: Експерт боксу: ніхто не може зробити те, що робить Ломаченко
Свій перший титул Ломаченко завоював 21 червня 2014 року, перемігши американця Гері Расселла в бою за титул чемпіона світу WBO в напівлегкій вазі.
11 червня 2016 року Ломаченко завоював титул WBO у другій напівлегкій вазі в бою з пуерторіканцем Романом Мартінесом.
Що стосується легкої ваги, то чемпіонами у цій категорії є венесуелець Хорхе Лінарес (WBA), американець Мігель Анхель Гарсія (WBC), американець Роберт Істер-молодший (IBF) і британець Террі Фленаган (WBO).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?