Ломаченко пояснив резонансні претензії до суддів у бою з Лопесом
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко пояснив резонансні претензії до суддів у бою з Лопесом

Ломаченко пояснив резонансні претензії до суддів у бою з Лопесом
Джерело:  online.ua

Колишній чемпіон світу з кількома титулами Василь Ломаченко відреагував на дорікання промоутерів щодо його позиції про результати бою проти Теофімо Лопеса. Він зауважив, що вважає суддів чесними, але упередженими проти нього. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Ring.

За словами українського бійця, він орієнтується на власні відчуття під час резонансного бою.

"Я не сказав, що судді були куплені. Я сказав, що вони не були об’єктивними, а були упередженими — це моя особиста думка. Коли я побачив оцінки, зрозумів, що судді були проти мене. Я не можу оцінювати роботу суддів і ставити їм якісь оцінки. Але по тому, як я бився і відчував себе під час бою, я не думаю, що програв його. Як я можу говорити про те, що суддів підкупили, якщо я цього не бачив і не чув. Ніколи не думав, що суддів підкупили. Ні, вони не були підкуплені", - пояснив Ломаченко.

Нагадаємо, бій відбувся у Лас-Вегасі. Судді одноголосно віддали перемогу Лопесу, який після цього став абсолютним чемпіоном у легкому дивізіоні. Ломаченко втратив пояси WBO, WBA, WBC, якими володів до 17 жовтня.

Двобій тривав усі необхідні 12 раундів, хоча Ломаченко пізніше згадував, як Лопес хвалився, що відправить суперника у нокаут в третьому раунді.

Як повідомляв ONLINE.UA, український боксер натрапив на жорстку критику після свого коментаря щодо поразки від американця Теофімо Лопеса. Промоутер Боб Арум назвав його заяву про погане суддівство буквально "тупою".

За словами голови компанії Top Rank, з якою співпрацює Лома, той справедливо втратив пояси на користь Лопеса. Він порівняв претензії із заявами Деонтея Вайлдера, коли боксер не витримав натиску Тайсона Ф’юрі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?