Де дивитись онлайн Ломаченко - Кемпбелл
Категорія
Спорт
Дата публікації

Де дивитись онлайн Ломаченко - Кемпбелл

Де дивитись онлайн Ломаченко - Кемпбелл
Джерело:  online.ua

Ввечері у суботу, 31 августа, український боксер Василь Ломаченко вийде на ринг проти британського бійця Люка Кемпбелла. Про це повідомляє ONLINE.UA.

Спортсмени будуть битися за право мати титули чемпіонів WBC, WBO, WBA. Значна подія відбудеться в O2 Arena у Лондоні.

На території України транслювати двобій буде телеканал "Інтер". Зокрема, ефір пройде під час програми "Великий бокс", яка починається о 22:00.

Слід нагадати, Ломаченко наразі має титули WBA й WBO. Остання нагорода - пояс WBC - є вакантною. На нього претендують боксери.

Цікаво, але ще невідомо, коли саме почнеться зустріч українця і британця безпосередньо на рингу. Перед нею відбудуться бої в андеркарті. Орієнтовно довгоочікувана дуель стартує о півночі.

Василь Ломаченко почав професійну кар'єру 2013 року. Зараз він має 13 перемог з 14 виступів загалом. Десять його двобоїв на рингу завершилися нокаутом суперника.

Як повідомляв ONLINE.UA, легенда боксу Майк Тайсон прокоментував майбутній бій між Ломаченком та Кемпбеллом. Він вважає, що українець має "танцювальний" стиль на арені та є дуже сильним бійцем. Проте й англієць - ще той міцний горішок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?