Знаменитий Майк Тайсон дав прогноз на бій Ломаченко – Кемпбелл
Категорія
Спорт
Дата публікації

Знаменитий Майк Тайсон дав прогноз на бій Ломаченко – Кемпбелл

Знаменитий Майк Тайсон дав прогноз на бій Ломаченко – Кемпбелл
Джерело:  online.ua

Легендарний американський боксер 90-х років Майк Тайсон спрогнозував результат боксерського двобою між українцем Василем Ломаченком та британцем Люком Кемпбеллом. Як відомо, боксери зустрінуться цієї суботи, 31 серпня, в Лондоні.

«Я ніколи раніше не бачив, як б’ється Люк Кемпбелл, але, здається, у нього за спиною 20 перемог і 2 поразки. Він добре йшов, а потім втратив витривалість. Але це його зміцнило. Люк Кемпбелл буде битися з дуже сильним бійцем. Ломаченко не той, хто вб’є тебе в першому раунді. У нього є стиль. Він любить рухатися, танцювати на рингу», – розповів «залізний Майк».

Як повідомляє ONLINE.UA, Тайсон переконаний, що Ломаченко на рингу виглядає так само впевнено, як артист балету на сцені. Але й Кемпбелл непоганий боксер.

«У нього були сотні спаринг-партнерів і декілька складних боїв. Він готовий боротися за чемпіонство. Я з нетерпінням чекаю бою Ломаченка. Я його великий шанувальник. Він дійсно неймовірний боєць. Жервонта Девіс йде без поразок. Було б здорово побачити переможця цього бою в зустрічі з ним», – сказав Тайсон.

Як відомо, на кону поєдинку між Ломаченком та Кемпбеллом стоятимуть пояси відразу кількох боксерських асоціацій: WBA, WBO і WBC. Перші два пояси належать Ломаченку, а титул WBC в легкій вазі поки що є вакантним після того як від нього відмовився Майкі Гарсія.

Нагадаємо, що букмекери віддають перевагу у суботньому бою українцю. Коефіцієнт на перемогу Ломаченка складає лише 1,06. Тоді як у випадку перемоги британця на кожні 100 гривень можна буде виграти у 9 разів більше.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?