Ломаченко й Лопес обмінялися гострими випадами перед боєм - яскрава перепалка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко й Лопес обмінялися гострими випадами перед боєм - яскрава перепалка

Ломаченко й Лопес обмінялися гострими випадами перед боєм - яскрава перепалка
Джерело:  online.ua

Український чемпіон Василь Ломаченко виступив із зухвалою провокацією на адресу американського суперника Теофімо Лопеса. Українець закликав того бути у формі та готуватися до бою в будь-якій локації. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на акаунти боксерів у соціальних мережах.

За словами Ломаченка, він готовий битися з американцем навіть у того на подвір'ї.

"Гей, хлопче, повертайся до боксерської зали й будь готовий. Мені байдуже, де відбудеться бій, нехай навіть у твоєму дворі", - оголосив він.

Американський боксер вирішив загострити словесний конфлікт та відповів опонентові. Він оприлюднив у соціальних мережах своє фото з оголеним торсом та додав не менш зухвале звернення.

"Я у залі, кицько. Ти для мене маленький хлопчик. Я поцілую тебе в лоба", - підкреслив Лопес.

Нагадаємо, Ломаченко (14-1, 10 KO) наразі володіє чемпіонськими титулами WBC franchise, WBA Super та WBO. Лопес (15-0, 12 KO) став чемпіоном світу IBC у тому ж легкому дивізіоні.

Передбачається, що бій Ломаченко — Лопес відбудеться 3 жовтня. Прийматиме його одна з арен американського Лас-Вегаса.

Варто зазначити, українець з американцем повинні були вже давно зустрітися на рингу. Планам завадила пандемія коронавірусу COVID-19. Бій до введення жорсткого карантину планували провести 31 травня.

Як повідомляв ONLINE.UA, на думку Теофімо Лопеса-старшого, перенесення дати бою стало вигідним для обох сторін. Він наголосив, Ломаченко не молодшає з кожним місяцем, однак навіть для цього відтермінування зіграло на користь.

Батько звернув увагу на семирічну кар’єру сина у своєму дивізіоні. Українському боксеру необхідно важко працювати, тож він отримав цей шанс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?