Найкращий боксер у світі - батько Лопеса вразив словами про бій з Ломаченком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Найкращий боксер у світі - батько Лопеса вразив словами про бій з Ломаченком

Найкращий боксер у світі - батько Лопеса вразив словами про бій з Ломаченком
Джерело:  online.ua

Український боксер Василь Ломаченко вже восени зустрінеться на рингу з американським бійцем Теофімо Лопес. Батько американця несподівано зробив відверту заяву. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на PepTalkUK.

На думку Лопеса-старшого, перенесення дати бою стало вигідним для обох сторін. Він наголосив, Ломаченко не молодшає з кожним місяцем, однак навіть для цього відтермінування зіграло на користь.

Батько звернув увагу на семирічну кар'єру сина у своєму дивізіоні. Українському боксеру необхідно важко працювати, тож він отримав цей шанс.

Старший з Лопесів не виявився скупим на слова. Теофімо він назвав найсильнішим бійцем світу. Його команда з нетерпінням чекає виходу на ринг, оскільки це можливість показати це усім.

"Мій син – найкращий боксер у світі. Якщо люди цього не бачать, то вони, мабуть, сліпі. Ми це доведемо, як завжди. Я передбачав це ще два роки тому, тепер ми прийшли до цього моменту", - підкреслив він.

Нагадаємо, Ломаченко повинен був вийти на ринг проти Лопеса ще 31 травня. Плани промоутерів та боксерів зламала пандемія коронавірусу — вона зірвала усі масові заходи та закрила кордони між країнами.

Тривалий час довгоочікувана подія залишалася відкладеною на невизначений термін. Лише нещодавно організатори дійшли згоди щодо нової дати.

Слід зауважити, 22-річний Лопес отримав 15 перемог, з яких нокаутом - 12. Американець не знає поразок. Українець Ломаченко виходив на ринг також 15 разів, здобув 14 перемог (10 нокаутом).

Як повідомляв ONLINE.UA, у 2018 році український чемпіон Василь Ломаченко вийшов на ринг проти венесуельця Хорхе Лінареса. Нещодавно той поділився своїми враженнями щодо стилю колишнього опонента. За словами іноземного боксера, стиль Ломаченка складно описати однозначно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?