Ломаченко зізнався, кого вважає своїм найсильнішим суперником
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченко зізнався, кого вважає своїм найсильнішим суперником

Ломаченко зізнався, кого вважає своїм найсильнішим суперником
Джерело:  online.ua

Чемпіон світу в легкій вазі за версіями WBA, WBO і WBC Василь Ломаченко заявив, що його другий поєдинок у професіоналах, де суперником був Орландо Салідо, став для нього найскладнішим. На таке відверте зізнанням він зважився в ефірі радіо "Кордон", передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що мексиканець уже завершив кар'єру, а влаштувати реванш з ним українцеві так і не вдалося.

"Напевно, найскладнішим опонентом був Салідо, якому я програв. Швидше за все, це він. Різниця була в тому, що я боксував з чемпіоном світу, я щойно перейшов у професіонали. Я не до кінця розумів усі тонкощі професійного боксу. Це був гіркий досвід, який надалі розкрив мене як професіонала. Салідо вже зав'язав з боксом, тому реваншу не буде. Не вийшло домовитися. Після того, як я провів з ним поєдинок, минув рік або два, і він зав'язав з боксом. Тому ми не встигли домовитися", - розповів український чемпіон.

Як повідомляв ONLINE.UA, український чемпіон світу за версіями WBC, WBA і WBA Василь Ломаченко на пресконференції після бою з британцем Люком Кемпбеллом зізнався, що сказав суперникові відразу після фінального гонг.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?