Ломаченку готують бій з непереможним чемпіоном за великий гонорар
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ломаченку готують бій з непереможним чемпіоном за великий гонорар

Ломаченку готують бій з непереможним чемпіоном за великий гонорар
Джерело:  online.ua

Український боксер Василь Ломаченко не провів жодного бою на професійному рингу після того, як втратив усі пояси на користь Теофімо Лопеса. Взимку він посперечався з американцем Девідом Хейні та навіть отримав виклик на ринг, однак далі справа не пішла. Утім, вже в середині березня батько непереможного чемпіона WBC Білл Хейні підтвердив, що промоутери його сина дійсно працюють над ймовірною організацією бою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AKHi TV.

За словами Хейні-старшого, для його сина наразі бій проти українця став пріоритетним напрямком. Він розповів про контакт з промоутером Едді Хірном з компанії Matchroom Boxing, той вже нібито готує пропозицію Ломаченку.

“Весь світ побачить, що ми зробимо в рингу з Ломаченком, якщо він прийме бій у травні. У мене була розмова з нашим промоутером Едді Хірном. І я знаю, що ми незабаром запропонуємо Ломаченку семизначний гонорар за те, щоб він бився з Хейні на стримінгу DAZN. Подивимося, що він скаже у відповідь. Чутки про поєдинок із Лінаресом? Так, усе було майже узгоджено, але потім почалася перепалка Василя та Девіна в соцмережах. Ломаченко вперше виявив бажання битися з Девіном. Відразу ж після цього я зв'язався з Едді. Він має зробити все, щоб цей бій став наступним”, - оголосив Білл Хейні.

Нагадаємо, Хейні нещодавно у Twitter спитав — куди подівся після резонансного фіаско Ломаченко. Той йому відповів, що він завжди був, однак ніхто з них “боягузів” не хоче виходити проти нього на ринг. Вони досперечалися до розмови про готовність битися у травні 2021 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, згідно з інформацією інсайдера Кріса Маннікса зі Sports Illustrated, Ломаченко та Хейні не зустрічатимуться на професійному рівні. Натомість американський боксер вийде на арену проти Хорхе Лінаресом — він програвав Ломаченку 2018 року.

Сам 22-річний Хейні підтвердив відомості про зустріч з Лінаресом на рингу. Щодо Ломаченка він поскаржився на позицію промоутера Боба Арума — буцімто голова компанії Top Rank не дасть організувати такий бій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?