У Ломаченка звинуватили Лопеса у виключенні реваншу з контракту через боязнь
Категорія
Спорт
Дата публікації

У Ломаченка звинуватили Лопеса у виключенні реваншу з контракту через боязнь

У Ломаченка звинуватили Лопеса у виключенні реваншу з контракту через боязнь
Джерело:  online.ua

Менеджер українського боксера Василя Ломаченка Егіс Клімас наголосив, що їхня сторона не відмовилася від реваншу з американцем Теофімо Лопес. З такими заявами виступає останніми тижнями кривдник українця, який здобув звання абсолютного чемпіона. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Tribuna.

За його словами, пункт про реванш не внесли у контракт торік через нестабільну позицію команди американця.

“Мені відповіли, що пункт про реванш не вноситься, тому що не погоджується друга сторона. Добре. Це було настільки слизько. Аж до того, що Вася хотів запропонувати Лопесу частину гонорару, щоб бій відбувся. Ми переживали, що поєдинок скасується, адже Лопес не хотів з різних причин”, - пояснив менеджер.

Він наголосив, що після попередніх домовленостей зв’язався з компанією-промоутером Top Rank та закликав їх швидше “змотувати вудки”, щоб усі якомога скоріше “пішли на рибалку”.

“Може бути, ми настільки були впевнені в перемозі, що навіть не замислювалися про реванш. З іншого боку — якби виграли бій, нам би довелося давати Лопесу реванш. Це був би реванш двостороннім, адже було два чемпіони. Навіть попри те, що в одного було 3 пояси, а в другого — всього один”, - додав Клімас.

Нагадаємо, тривалий час Лопес стверджував, що не хоче давати Ломаченку шансів на реванш, оскільки той — пройдений для нього етап. Теза менеджера про гонорар також має підґрунтя.

Відомо, що Лопес мав би отримати приблизно втричі менше за Ломаченка. Сам промоутер Боб Арум критикував американця за його обурення та нагадував, що особисто не хоче платити йому мільйони, бо той просто вважає себе найкращим.

Як повідомляв ONLINE.UA, Всесвітня боксерська організація остаточно вирішила, що бій між українцем Олександром Усиком і британцем Джо Джойсом відбудеться. WBO дала 15 днів Усику домовитися про поєдинок з Джойсом за титул тимчасового чемпіона. Після підписання контракту бій за титул тимчасового чемпіона WBO в суперважкій вазі повинен відбутися протягом 90 днів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?