"LOMUS. Історія одного рекорду": друга серія документального фільму на ONLINE.UA
Категорія
Спорт
Дата публікації

"LOMUS. Історія одного рекорду": друга серія документального фільму на ONLINE.UA

"LOMUS. Історія одного рекорду": друга серія документального фільму на ONLINE.UA
Джерело:  online.ua

На порталі ONLINE.UA триває прем'єрний показ двосерійного документального фільму "LOMUS. Історія одного рекорду", присвяченого двом українським олімпійським чемпіонам з боксу Василю Ломаченку і Олександру Усику.
Дивіться другу серію фільму "LOMUS. Історія одного рекорду" на порталі ONLINE.UA.
Нагадаємо, "LOMUS. Історія одного рекорду" - це фільм про перемоги, які увійдуть в історію, про справжню дружбу, про повну самовіддачу і відданість своїй справі. Це історія двох олімпійських чемпіонів, які знають, що вони кращі і постійно доводять це і собі, і своїм близьким, і всім уболівальникам. Спочатку в аматорському боксі, а зараз в професійному.
Володарі чемпіонських поясів Василь Ломаченко та Олександр Усик. Вони завжди разом, але шлях до успіху у кожного свій.

Перша частина фільму - Василь Ломаченко:




Фільм "LOMUS. Історія одного рекорду" - це зворотний відлік до тих поєдинків, в яких українські боксери встановлюють нові рекорди для професійного боксу. У Ломаченка це бій з Романом Мартінесом, в якому Василь встановив рекорд, завоювавши чемпіонський пояс в двох вагових категоріях всього за сім професійних поєдинків. А для Усика це бій з Кшиштофом Гловацьки. У цьому поєдинку Олександр встановив рекорд для своєї вагової категорії. Він випередив Евандера Холіфілда, ставши чемпіоном світу всього в десятому поєдинку на профі-рингу.


Дивіться

другу серію фільму "LOMUS. Історія одного рекорду" на порталі ONLINE.UA

.


Прем'єра проходить у партнерстві

Youtube-канала Boxing.ua

і портала

ONLINE.UA

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?