Лондонський теракт: повідомлено шокуючі подробиці про злочинця
Категорія
Світ
Дата публікації

Лондонський теракт: повідомлено шокуючі подробиці про злочинця

Лондонський теракт: повідомлено шокуючі подробиці про злочинця
Джерело:  online.ua

Влада Великої Британії оголосила подробиці щодо теракту, який стався у Лондоні напередодні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.

За офіційними даними, терористом виявився 20-річний Судеш Амман. Його раніше засуджували на 3 роки й 4 місяці за обвинуваченням у злочинах, пов'язаних з тероризмом. Відомо, що у в'язниці той провів лише половину терміну та звільнився у січні.

Аммана застрелив поліцейський під час його нападу на перехожих у південному районі Лондона. Свідки стверджують, що в злочинця був муляж "поясу смертника".

Правоохоронні органи відкрили кримінальну справу згідно зі статтею про терористичний акт. Від рук нападника постраждали щонайменш троє осіб. Стан одного з поранених лікарі оцінили як важкий.

Після теракту британський прем'єр-міністр Борис Джонсон анонсував зміну підходу до боротьби з подібними злочинами. Він нагадав про жорсткішу кару для терористів та збільшення фінансування поліції, які впровадили після грудневого нападу у столиці.

Інцидент стався у неділю, 2 лютого, близько 14:00. Амман зайшов до магазину й атакував кількох людей. Потім він вийшов та кинувся на жінку, яка проїжджала повз на велосипеді.

Зараз поліція перекрила рух відповідною вулицею та патрулює район.

Як повідомляв ONLINE.UA, у мережі оприлюднили відеоролики, які демонструють місце подій під час нападу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?