Лопес розніс вщент стан Ломаченка перед боєм
Категорія
Спорт
Дата публікації

Лопес розніс вщент стан Ломаченка перед боєм

Лопес розніс вщент стан Ломаченка перед боєм
Джерело:  Vringe

Вже незабаром відбудеться довгоочікуваний бій українця Василя Ломаченка з американцем Теофімо Лопесом. Іноземний боксер напередодні зустрічі на рингу вирішив похизуватися власною перевагою над українським чемпіоном. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на vRINGe.com.

За його словами, 17 жовтня боксери визначатимуть абсолютного чемпіона, на підсумки вплинуть безліч факторів.

"Я маю на увазі бійцівський інтелект, роботу ніг і все інше. Так що вся справа не тільки в протистоянні великого хлопця з маленьким. Я не буду покладатися тільки лише на перевагу в габаритах. Просто він ніколи раніше не стикався з таким бійцем, як я. Так, у нього було багато досвідчених опонентів, які давно виступали в професіоналах, сколотили круті рекорди. Вони боксували в професіоналах ще відтоді, як я виступав по любителях. Поважаю їх всіх, але повторюю, що я зроблений з іншого тіста. Поважаю Ломаченко, але не вірю в весь той хайп, який створили навколо нього. Зрештою, всі мають право на свою думку", - зауважив Лопес.

Американець звернув увагу, що поважає суперника, він також прагне здобути більшого — як і сам українець. Саме амбітність боксерів повинна зробити майбутній бій вкрай яскравим.

"Багато хто вже називає наше протистояння "Боєм року". І це ще і з тієї причини, що на кону бою — абсолютно все. Я не блефую, реально вважаю, що він (Ломаченко - ONLINE.UA) пройшов кар'єрний пік і наближається до завершення кар'єри. І він не просто так перейшов в легку вагу, це було вимушене рішення. Знаю, що багато вболівальників мене недолюблюють. Але це всього лише з тієї причини, що вони мене не до кінця розуміють. А я ж не просто говорю. Я підтверджую свої слова справою", - стверджує Лопес.

Він додав, що його суперник йде на спад, однак він відмовився публічно називати конкретні зауваження з цього приводу.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський боксер Теофімо Лопес оголосив, що намагається досягти кар’єрного рівня легендарного Майка Тайсона. У свої 23 роки він вже прагне здобути статус абсолютного чемпіона світу, як це колись зробив "залізний Майк".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?