Суперник Ломаченка вразив зухвалою заявою про Майка Тайсона
Категорія
Спорт
Дата публікації

Суперник Ломаченка вразив зухвалою заявою про Майка Тайсона

Суперник Ломаченка вразив зухвалою заявою про Майка Тайсона
Джерело:  Vringe

Американський боксер Теофімо Лопес оголосив, що намагається досягти кар'єрного рівня легендарного Майка Тайсона. У свої 23 роки він вже прагне здобути статус абсолютного чемпіона світу, як це колись зробив "залізний Майк". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на vRINGe.com.

За словами американця, на шляху до досягнення мети залишився буквально один крок.

"Я поставив перед собою мету стати абсолютним чемпіоном світу. І до неї залишився всього один крок. Мета потрапити до Міжнародної зали боксерської слави? Так, і зроблю це у 23 роки, як зробив Майк Тайсон. Точно знаю, що перемога над Ломаченко автоматично є моїм вхідним квитком туди", - пояснив Лопес.

Тайсон став наймолодшим чемпіоном світу у важкій вазі у віці 20 років, після бою з Тревором Бербіком 22 листопада 1986 року. Роком пізніше він став наймолодшим абсолютним чемпіоном. Це досягнення не вдалося побити нікому досі.

Нагадаємо, бій Ломаченко — Лопес стане дуеллю за володіння званням абсолютного чемпіона. Українець прилетів до США з поясами WBO, WBA, WBC. Тим часом американець захищатиме своє згадане чемпіонство IBF.

Довгоочікуваний бій мав би пройти ще у травні, однак його проведення зірвав карантин, введений для боротьби проти COVID-19. Нова жовтнева дата також опинилася під загрозою через плани Лопеса отримати більше грошей — цю суперечку зуміли врегулювати завдяки пожертві Ломаченка частиною власного гонорару.

Як повідомляв ONLINE.UA, на тлі зламу старих спортивних правил та звичок через пандемію COVID-19 український боксер Василь Ломаченко втратить один зі своїх титулів. Ексклюзивний статус наразі мають виключно українець та мексиканський боєць Сауль Альварес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?