Лоза побачив у пісні Росії для Євробачення-2017 прихованих ворогів: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лоза побачив у пісні Росії для Євробачення-2017 прихованих ворогів: опубліковано відео

Лоза побачив у пісні Росії для Євробачення-2017 прихованих ворогів: опубліковано відео

Скандальний російський співак Юрій Лоза різко прокоментував англомовну пісню Flame Is Burning  конкурсантки з РФ Юлії Самойлової, з якою співачка має намір виступити на Євробаченні в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
За словами музиканта пісню Юлії вибрала мафія, яка намагається просувати чужу культуру за рахунок Росії.
"Я не знаю, хто конкретно відправляє туди нашу дівчинку з англійської піснею. Явно вороги - не свої ж відправляють", - підкреслив Лоза.
Читайте також: У Авакова пояснили, як вчинити з учасницею Євробачення від Росії: соцмережі киплять
Співак переконаний, що номер і пісня повинні бути створені в Росії і представлені російською мовою.
"Не має значення - кого посилати, головне, щоб поїхав артист(ка) з номером, цілком і повністю зробленим в Росії і зіспіваним російською мовою, а вже займе чи не займе він там що-небудь, не має жодного значення. Наші знову купили банальну непомітну англомовну піснюшку (на цей раз у ізраїльтян), і знову збираються пояснювати Європі, що самі ми ні на що не здатні, і ніякої своєї культури у нас немає", - заявив Лоза в своєму Facebook.


"Навіщо нам ця перемога потрібна, якщо вона дає лише одне право - ввалити купу російських грошей в популяризацію англійської культури! Хоча... Якщо в керівництві нашої медіасистеми сидять приховані вороги або британські шпигуни, то все логічно і виправдано", - додав музикант .



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше Юрій Лоза заявив про бажання виступити на Євробаченні-2017.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?