Лозовий подав до суду на Луценка
Категорія
Політика
Дата публікації

Лозовий подав до суду на Луценка

Лозовий подав до суду на Луценка

Народний депутат Андрій Лозовий заявив, що подав до суду на генерального прокурора Юрія Луценка, який 19 травня повідомив про підготовку подання до Верховної Ради про зняття недоторканності з нього.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Лозового.

"Подав до суду на Генерального прокурора України Юрія Луценка за поширення неправдивої інформації проти мене, яка завдає шкоди моїй діловій репутації. Намагаючись дискредитувати Радикальну партію Олега Ляшка і залякати нас, Генпрокурор без вищої юридичної освіти минулої зробив заяву, в якій звинувачує мене у вчиненні злочинів, розслідування яких навіть не є компетенцією ГПУ", - написав депутат.

Читайте також: Дейдей та Лозовий відреагували на заяви Луценка про можливе зняття недоторканності

"Анонсованого Луценком подання на притягнення мене до кримінальної відповідальності, до речі, так і немає, хоча пройшло вже три доби", - додав Лозовий.

Як повідомляв ONLINE.UA, народний депутат Олег Ляшко, лідер "Радикальної партії" вважає, що подання Юрія Луценка на зняття недоторканності з його соратника Андрія Лозового переслідуваннями його політичної сили.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?