Луческу дорікнув Динамо серйозною помилкою в роботі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу дорікнув Динамо серйозною помилкою в роботі

Луческу дорікнув Динамо серйозною помилкою в роботі
Джерело:  online.ua

Головний тренер київського футбольного клубу “Динамо” Мірча Луческу розкритикував політику керівництва щодо молодих гравців. Він пояснив, що штаб команди у минулому вдавався до серйозних помилок у рішеннях щодо футболістів віку 18-19 років. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв’ю для “Спорт-Експрес”.

За словами румунського фахівця, гравців згаданої категорії не можна виставляти в основний склад на повноцінній основі.

“Динамо” запрошувало молодих талановитих гравців, але стало відразу кидати їх в бій. 18-19-річні хлопці не готові грати по 90 хвилин на такому рівні. Потім їх як тих, хто не виправдав надій, прибирають з команди. Але так не можна. Ти не працюєш з гравцем один рік – протягом усього часу його перебування в команді ти повинен навчати його та інших, вибудовуючи базу на довгий час”, - наголосив Луческу.

Він зауважив, що сам дуже довго “вибудовував” команду з молодими бразильськими спортсменами й чекав, коли вони заграють на найвищому рівні.

“Тут не треба поспішати. Я в перший рік взагалі ні на що не розраховував, коли їх привозили в “Шахтар”. Поступово підводив до основи, випускав на кілька хвилин. І після півтора року в команді вони починали грати. Грали на високому рівні чотири-п'ять років, а потім ми продавали їх за великі гроші”, - зауважив головний тренер.

Нагадаємо, Луческу тренував “Шахтар” близько 12 років — з 2004 до 2016 років. Він підписав контракт із “Динамо” та став жертвою нищівної критики з обох боків — одночасно фанатів київського та донецького клубів.

Як повідомляв ONLINE.UA, тренер київського "Динамо" Мірча Луческу назвав футболіста, з яким найбільше хотів би співпрацювати на своїй посаді. Таким спортсменом виявився гравець "Рейнджерс" Яніс Хаджі з Румунії.

Наставник киян упевнений, що він має можливість дозволити розкрити свій потенціал сину легендарного Георге Хаджі. Утім "Динамо", як він додав, не може дозволити собі такий трансфер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?