Луческу офіційно очолив Динамо - несподівана заява клубу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу офіційно очолив Динамо - несподівана заява клубу

Луческу офіційно очолив Динамо - несподівана заява клубу
Джерело:  online.ua

Керівництво "Динамо" вирішило повернути в Україну легендарного тренера Луческу Мірча. У четвер, 23 липня, сторони узгодили контракт і клуб офіційно проінформував про тренерство румунськог офахівця. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт київської команди.

За оприлюдненими даними, у контракті говориться про співпрацю на два роки з правом на річну пролонгацію.

Президент клубу "Динамо" Ігор Суркіс наголосив, Луческу - один з найкращих футбольних тренерів світу.

"Сподіваюся, що з приходом його тренерської команди відродяться переможні традиції київського "Динамо", він завоює багато титулів, і вболівальники будуть оцінювати Мірчу за його результатами", - наголосив він.

Своєю чергою новий тренер зауважив, що сам хотів би повернутися в Україну, де він володів чудовими результатами.

"Я вдячний долі за те, що я прийшов до клубу з великими традиціями, талановитими футболістами. І я впевнений, що разом ми будемо плідно працювати. Я вірю в те, що моєю роботою тут будуть задоволені, так само як і тими результатами, яких я досягну на чолі "Динамо", - розповів він.

У клубі звернули увагу, що Луческу розпочав свою кар'єру саме у "Динамо", однак бухарестському. Цю команду він згодом тренував.

В Україні румунський спеціаліст відомий перш за все працею у донецькому клубі "Шахтар". Він тренував команду протягом 12 років та став співучасником безлічі перемогом.

У липні головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко втратив посаду після гучних поразок підлегих.

Як повідомляв ONLINE.UA, українських вболівальників почнуть пускати на футбольні матчі, однак тільки в тестовому режимі. Відповідну ініціативу узгодили під час зустрічі міністр охорони здоров’я Максим Степанов та Андрій Павелко — очільник Української асоціації футболу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?