Луческу в останню мить відмовився тренувати Динамо - ЗМІ розкрили причини
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу в останню мить відмовився тренувати Динамо - ЗМІ розкрили причини

Луческу в останню мить відмовився тренувати Динамо - ЗМІ розкрили причини
Джерело:  online.ua

Мірча Луческу недовго був головним тренером київського "Динамо". Румунські журналісти вже після кількох днів з моменту узгодження контракту проінформували про несподіване рішення земляка. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на gsp.ro.

Згідно з заявою тренера, причиною відмови від пропозиції команди стало вороже ставлення до нього фанатів та представників українського футболу.

"На жаль, я вирішив відмовитися від співпраці з "Динамо" Київ. Дякую родині Суркісів за довіру, але я не можу почати роботу в атмосфері ворожості, особливо з боку тієї групи ультрас, чия підтримка так важлива для команди", - пояснив Луческу.

Він зауважив, що не може примиритися з фанатами, які своїми діями йдуть проти інтересів клубу. Також румунський фахівець нагадав, що ніколи не відмовлявся від складних викликів.

"Я ніколи не був боягузом, я приймав спортивні виклики. Докази цьому - перехід з "Галатасарая" в "Бешикташ" чи з "Динамо" Бухарест у "Рапід" Бухарест, що мали серйозну ворожнечу з боку фанів, які, тим не менш, зустріли мене з надією та распростертими обіймами, з якими мені вдалося виграти титули у цих країнах", - зауважив Луческу.

Нагадаємо, призначення румунського спортсмена на посаду головного тренера "Динамо" викликало критику з боку фанів клубу. Також несподіваними випадами стали заяви колишніх колег, з якими той був пов'язаний через співпрацю з "Шахтарем".

Луческу раніше стверджував, що 12 років, які він віддав українському футболу, мають для нього велике значення, тож він вирішив повернутися для нових досягнень.

Поки що офіційні представники "Динамо"не підтвердили новини. Напередодні Луческу також виступив з обіцянками щодо роботи в клубі.

Як повідомляв ONLINE.UA, румунський експерт стверджує, що може вивести команду  на новий рівень. Він звернув увагу, що погане ставлення вболівальників до нового головного тренера може змінитися на тлі перемог.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?