Вони зляться через це - Луческу вразив обіцянкою після призначення в Динамо
Категорія
Спорт
Дата публікації

Вони зляться через це - Луческу вразив обіцянкою після призначення в Динамо

Вони зляться через це - Луческу вразив обіцянкою після призначення в Динамо
Джерело:  online.ua

Мірча Луческу виступив з першою гучною обіцянкою після призначення головним тренером в ФК "Динамо". Румунський експерт стверджує, що може вивести команду на новий рівень. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на турецьке агентство Анадолу.

За його словами, наразі можна спостерігати найгірший період існування "Динамо".

"В історії "Динамо" ще не було такого поганого періоду. По-перше, я хочу виправити цю негативну картину. Є багато проблем, але ми будемо йти рука об руку з футболістами, щоб вирішити ці проблеми. По-друге, я хочу, щоб вболівальники "Динамо" були задоволені", - наголосив Луческу.

Він звернув увагу, що погане ставлення вболівальників до нового головного тренера може змінитися на тлі перемог.

"Фанати дивляться на результати. Якщо у нас будуть хороші результати, то які проблеми будуть у вболівальників? Так, я виграв багато чемпіонатів у "Динамо" в "Шахтарі". Можливо, вони зляться через це. Але тепер я, звичайно, буду боротися за успіх "Динамо". Фани завжди аплодують успіху", - вважає екстренер донецького клубу.

Нагадаємо, Луческу узгодив контракт з "Динамо" на наступні два роки. Також у документі говориться про право на річну пролонгацію. Рішення президентства клубу спричинило масивний шквал критики. До того румунський тренер провів 12 років у складі "Шахтаря" - запеклого ворога киян.

Як повідомляв ONLINE.UA, новий тренер ФК "Динамо" Мірча Луческу запропонував приєднатися до його штабу В’ячеславу Шевчуку. Колишній гравець "Шахтаря" неочікувано жорстко відповів румунському фахівцю. Він відмовився від пропозиції та розкрив нову проблему, з якою зіткнеться румунський спортсмен.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?