Луческу зіткнувся з серйозною проблемою в Динамо - що сталося
Категорія
Спорт
Дата публікації

Луческу зіткнувся з серйозною проблемою в Динамо - що сталося

Луческу зіткнувся з серйозною проблемою в Динамо - що сталося

Новий тренер ФК "Динамо" Мірча Луческу запропонував приєднатися до його штабу В'ячеславу Шевчуку. Колишній гравець "Шахтаря" неочікувано жорстко відповів румунському фахівцю. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на телеканал "Футбол".

За його словами, він був обізнаний про плани запрошення до нової команди.

"Але я йому одразу сказав: Містер, не потрібно жодних розмов, я вас бажаю удачі, однак я не зможу в силу зрозумілих обставин", - підкреслив Шевчук.

Він пояснив, Луческу дуже розраховував також на Карло Ніколіні — тренера з фізичної підготовки, їхня співпраця тривала близько 20 років. Він також відмовився від роботи в "Динамо".

"Вважаю, що Ніколіні дуже важлива для Луческу фігура, як ферзь у шахах. Довго з ним співпрацює, відчуває Містера, де потрібно підказати щось, зробити якісь заміни. І знаю, що Ринат Леонідович часто спілкувався з Ніколіні, поважав його заміни. Тому ось так", - додав Шевчук.

Нагадаємо, Мірча Луческу повернувся в Україну після тривалої перерви, яка видалася в нього після відставки з "Шахтаря". Контракт на два роки з правом на ще один викликав бурю критики — з боку фанатів "Динамо" перш за все.

Призначенню румунського експерта передувала, відповідно, відставка Олексія Михайличенка на тлі приголомшливих поразок київської команди. Луческу став першим тренером-іноземцем для "Динамо". Президент клубу Ігор Суркіс на цьому наголошував і додавав, що його завжди критикували за "динамівські серця".

Як повідомляв ONLINE.UA, боксерський двобій українця Олександра Усика й британця Дерека Чісори скасували у травні через пандемії COVID-19. Вже у липні промоутери узгодили новий орієнтовний період зустрічі. Деталі довгоочікуваної події — за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?