Lufthansa призупиняє авіасполучення з Києвом
Категорія
Світ
Дата публікації

Lufthansa призупиняє авіасполучення з Києвом

Lufthansa призупиняє авіасполучення з Києвом
Джерело:  online.ua

19 лютого офіційно стало відомо, що авіакомпанія Lufthansa вирішила призупинити польоти в Київ та з міста. Згідно з останніми даними, уже скасували усі рейси з 21 по 28 лютого.

Джерело: сайт Lufthansa

Lufthansa вирішила призупинити авіасполучення з Києвом

Найбільший авіаконцерн Європи Lufthansa призупиняє сполучення з українською столицею - це рішення уже підтвердила пресслужба компанії.

Це стосується всіх вильотів із понеділка, 21 лютого, до 28 лютого 2022 року, – наголосили представники компанії.

Варто звернути увагу на те, що рішення про подальші рейси до Києва та з нього Lufthansa вирішили ухвалити пізніше. Справжні причини призупинення авіарейсів авіаконцерн не розкриває. Проте в компанії не приховують, що "постійно стежать за ситуацією".

Заява Lufthansa щодо України (фото - lufthansa.com)

Що важливо розуміти, рейси Lufthansa Group в Україну виконують такі авіакомпанії: Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines, Eurowings. Літаки концерту літають до Києва, Львова та Одеси. Це 47 рейсів на тиждень.

Нещодавно російські журналісти почали поширювати чтки про те, що німецька компанія Lufthansa розмірковує над тим, аби припинити авіасполучення з Україною. Однак у пресслужбі концерну 14 лютого запевнили, що рейси в українські міста виконуються.

Кабмін виділив понад 16 млрд гривень на безпеку авіаперевезень

14 лютого офіційно стало відомо, що український уряд ухвалив рішення про перерозподіл 16,6 млрд гривень на забезпечення гарантій з безпеки авіаперельотів в умовах проведення військових навчань РФ в акваторії Чорного моря.

Гроші будуть перебувати на ескроу-рахунках Мінінфраструктури і будуть слугувати гарантією безпечних польотів по території України, починаючи з 14 лютого і до моменту, коли буде врегульована поточна криза та знижена загроза російського вторгнення, - заявили в Кабміні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?