Лукашенка екстрено госпіталізували після зустрічі з людиною Путіна - що сталося
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенка екстрено госпіталізували після зустрічі з людиною Путіна - що сталося

Лукашенка екстрено госпіталізували після зустрічі з людиною Путіна - що сталося
Джерело:  online.ua

Світову політику сколихнула шокуюча новина після того, як декілька тамтешніх медіа, посилаючись на анонімні джерела, почали повідомляти про екстрену госпіталізацію лідера країни Олександра Лукашенка після зустрічі з прем'єром РФ та членом команди очільника Кремля Володимира Путіна Михайлом Мішустіним 17 липня. Згідно з останніми даними, у білоруського президента начебто стався гіпертонічний криз. Не можна також не звернути увагу на те, що востаннє Лукашенко з'являвся на публіці 17 липня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання TUT.by.

"В соціальних мережах Білорусі та деяких ЗМІ з'явилася інформація, що Олександра Лукашенка екстрено госпіталізували з гіпертонічним кризом. Сталося це нібито після засідання Євразійської міжурядової ради за участю російського прем'єр-міністра Михайла Мішустіна. На офіційній зустрічі також були присутні глави урядів Казахстану і Киргизстану. У вихідні про будь-які робочі поїздки президента або інші заходи з його участю не повідомлялося. Варто зазначити, що прем'єр РФ Михайло Мішустін заразився коронавірусом ще наприкінці квітня. 19 травня він повідомив про своє одуження", - йдеться в повідомленні.

Що важливо розуміти, пресслужба білоруського лідера наразі все заперечує. Прессекретарка Олександра Лукашенко, Наталія Ейсмонт, спростувала цю інформацію в коментарі виданню "Эхо Москвы".

Не дочекаєтесь. Дякую, що так дбаєте про здоров'я президента. Про своє теж не забувайте,
– відреагувала на чутки представниця Лукашенка.

Варто нагадати, що нещодавно Олександр Лукашенко шокував міжнародну спільноту гучною та цинічною заявою — зазначається, що білоруський лідер під час урочистих зборів, присвячених Дню незалежності країни, почав стверджувати, що українці і росіяни заздрять білорусам, які живуть "у безпечній, спокійній країні". Його нова заява спровокувала шквал критики у соціальних мережах — люди не розуміють, чому президент країни може дозволяти собі подібні закиди.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олександр Лукашенко розповів про спосіб,  за допомогою якого губернатор Вітебської області Микола Шерстнев вилікувався від коронавірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?