Лукашенко здивував світ новою заявою про коронавірус
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко здивував світ новою заявою про коронавірус

Лукашенко здивував світ новою заявою про коронавірус
Джерело:  online.ua

Глава Білорусі Олександр Лукашенко не втомлюється дивувати світ гучними та неоднозначними заявами - цього разу скандальний політик розповів про спосіб, за допомогою якого губернатор Вітебської області Микола Шерстнев вилікувався від коронавірусу. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Telegram-канал Пул Першого.

"Я у Миколи питав, як він боровся. Він каже: брав косу, йшов косити. Щоранку займався цими фізичними навантаженнями і дуже швидко відновився", - сказав Лукашенко.

Білоруський лідер звернув увагу на те, що це підтверджує озвучену ним раніше теорію, що "трактор усіх вилікує".

"Це те, про що я говорив на самому початку, коли пожартував, що "трактор усіх вилікує". Ні в якому разі не можна було зупиняти посівну кампанію, бо голодували б зараз, нічого було б прибирати. Тим більше рік хороший", - зазначив Лукашенко.

Окрім того, скандальний політик нагадав про важливість знаходження на свіжому повітрі під час поширення COVID-19.

"А по-друге, обов'язково треба працювати на свіжому повітрі. Ні в якому разі не можна було замикати людей в цих однокімнатних, двокімнатних квартирах", - заявив білоруський лідер.

Що важливо розуміти, ще на початку липня президент Білорусі Олександр Лукашенко оголосив про перемогу над COVID-19. За словами політика, білоруси продемонстрували політичну розсудливість та народну мудрість під час пандемії.

"На передовій через коронавірусну інфекцію виявилися медики. Наша система охорони здоров'я вистояла. Але ми не знижуємо градус боротьби, хоча вже сьогодні можна сказати - ми перемогли", - заявив президент.

Окрім того, він додав, що після остаточної перемоги над СОVID-19 обов'язково окремо зустрінеться з лікарями, які все ще на посту.

Як повідомляв ONLINE.UA,  у Білорусі розгорілася справжня боротьба на тлі майбутніх президентських виборів.  Чинний лідер країни Олександр Лукашенко оголосив, що не віддасть усе під владу "нехлюям". За його словами, головне завдання — не "втратити" країну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?