Лукашенко не з'явився на Дні державного прапора Білорусі
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко не з'явився на Дні державного прапора Білорусі

Лукашенко не з'явився на Дні державного прапора Білорусі
Джерело:  online.ua

14 травня у Мінську пройшла урочиста церемонія із вшанування державних символів у День державного прапора, герба і гімну Білорусі. Однак самопроголошений президент Олександр Лукашенко на ній не з'явився.

Джерело: білоруські ЗМІ

Лукашенко проігнорував День державного прапора Білорусі

Лукашенко після новин про погіршення здоров'я не з'явився на святкуванні Дня Державного прапора, Державного герба і Державного гімну Білорусі 14 травня. Він не з'являється в публічному просторі вже п'ятий день.

На його офіційному сайті з'явилося привітання з цим святом, але сам він на церемонії не був присутній.

Замість нього промову Лукашенка виголосив прем'єр-міністр Роман Головченко.

Куди зник Лукашенко

На параді у Москві Лукашенку стало зле. Йому викликали бригаду медиків, а потім відправили додому. У Мінську диктатор вийшов до журналістів, кульгаючи.

ЗМІ помітили, що білоруський диктатор Олександр Лукашенко з початку травня майже не з'являється на публіці. А нещодавно він приїхав у президентську клініку в Дроздах.

За даними ЗМІ, в організмі білоруського диктатора Олександра Лукашенка стався серйозний збій, що спровокував хвороби ендокринної системи та серця. Відомо, що останнім часом до Мінська для лікування Лукашенка неодноразово вилітали "професори" з Москви, зокрема з центру ім. Бакульова.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?