Лукашенко озвучив несподівану пропозицію світовим лідерам - у чому річ
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко озвучив несподівану пропозицію світовим лідерам - у чому річ

Лукашенко озвучив несподівану пропозицію світовим лідерам - у чому річ
Джерело:  online.ua

Білоруський лідер Олександр Лукашенко продовжує дивувати своїх громадян та міжнародну спільноту не тільки шокуючими рішення, але й доволі неоднозначними пропозиціями. Так, цього разу президент Білорусі заявив, що скоро офіційно надішле очільникам інших держав колишнього СРСР запрошення на військовий парад, який пройде 9 травня в Мінську, всупереч рекомендаціям Всесвітньої організації охорони здоров'я. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформагентство "БелТА".

"Правильно було б зібратися в Мінську. Це республіка, яка була стерта з лиця землі, яка першою прийняла удар. Це найбільш постраждала республіка - живий пам'ятник війні", - заявив Олександр Лукашекно.

Як відомо, нещодавно білоруський лідер повідомив про плани організувати військовий парад на честь 75-річчя Перемоги в Мінську, незважаючи на критику цієї ініціативи з боку ВООЗ.

"Особливе занепокоєння викликає можлива участь в параді літніх людей, серед яких відзначається важкий перебіг захворювання та високий рівень смертності від COVID-19", - зазначив офіційний представник ВООЗ в Білорусі Батир Бердикличов.

Сам президент Білорусі активно переконує людей, що масові заходи на честь Дня Перемоги і військовий парад не погіршать епідеміологічну ситуацію в країні. Олександр Лукашенко також запевняє, що введені у зв'язку з пандемією коронавірусу карантинні заходи в різних країнах не дадуть позитивного результату.

Як повідомляв ONLINE.UA,  напередодні коронавірус COVID-19 підтвердили в одного з хокеїстів  аматорської збірної з хокею, у лавах якої грає президент Олександр Лукашенко. Однак глава держави не збирається ізолюватися.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?