Лукашенко пояснив, коли піде з посади президента Білорусі
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко пояснив, коли піде з посади президента Білорусі

Лукашенко пояснив, коли піде з посади президента Білорусі
Джерело:  online.ua

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко неочікувано для всіх почав стверджувати, що спокійно ставиться до відходу з посади очільника республіки. Окрім того, він навіть вирішив пояснити, коли це може статися. За словами одіозного політика, це може відбутися тоді, коли він "скопититься". Про це нелегітимний президент Білорусі заявив в інтерв'ю програмі "Дійові особи з Наілею Аскер-заде", передає ONLINE.UA.

"Я вже не так гостро сприймаю те, що колись доведеться закінчувати. Раніше це гостро сприймав, а зараз – ні. Якщо потрібно, буду допомагати, щоб зберегти шматочок цієї країни, цієї землі для дітей. Нове покоління приходить, вони повинні взяти на себе найближчим часом відповідальність за майбутнє країни", — почав переконувати білоруський диктатор.

Окрім того, на переконання самого Олександра Лукашенка, той період, коли він керував республікою, увійде в історію як "епоха стабільності, миру і справедливості". Журналісти також поцікавилися у скандального політика, чи не втомився він бути президентом. Лукашенко на це відповів, що людина звикає до всього.

"Президент – це білка в колесі, зупинитися неможливо. Колесо крутиться, ти біжиш, біжиш, біжиш. Напевно, поки, як кажуть в народі, не скопитишся, тобто не впадеш", — неочікувано для всіх заявив нелегітимний президент Білорусі.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно одіозний політик зізнався, що готовий відновити відносини з Україною, попри те, що офіційний Київ не визнав за ним статусу президента та підтримав потужні санкції Євросоюзу. Лукашенко почав стверджувати, що "не тримає зла" й на главу держави Володимира Зеленського і хоче відновити з ним діалог, однак лише за умови, якщо з відповідною ініціативою до нього звернеться українська сторона.

"Я зла не тримаю на Володю Зеленського. Я його розумію: по молодості десь чогось сказав. Але це ж не означає, що ти повинен весь час на нього дивитися, розуміючи, що відбувається, і на нього ображатися або злитися" , — сказав політик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, чому Олександр Лукашенко образився на главу Кремля Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?