Лукашенко шокував світ новою теорією змови про Україну та США
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко шокував світ новою теорією змови про Україну та США

Лукашенко шокував світ новою теорією змови про Україну та США
Джерело:  online.ua

Нелегітимний президент Білорусі Олександр Лукашенко продовжує шокувати міжнародну спільноту скандальними заявами та конспірологічними теоріями. Цього разу диктатор вирішив розповісти, як та де, на його думку, працює американська розвідка. Одіозний політик публічно почав стверджувати, що наразі "проти Білорусі працюють найпотужніші спецслужби світу". Окрім того, він почав скаржитися, що в Києві також працюють спецслужби США, які навіть уже встигли створити власний центр. Нова теорія змови від Олександра Лукашенка пролунала під час відвідування ВАТ "Гомсільмаш", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на держінформагентство "БелТА"

"США — вони під Варшавою центр створили, а зараз у Києві створили. Нехай я би сказав, але ми з росіянами, розвідка наша і російська попрацювали, побачили ці центри. Жодного поляка там немає. Це тільки територія. Там всі американці сидять — розумні, талановиті, здібні люди", — неочікувано для всіх заявив білоруський диктатор.

Окрім того, він традиційно поскаржився, що ці спецслужби за допомогою сучасних технологій і Інтернету "розхитують обстановку на всій планеті".

"Ось ви створили, ви качали, ви втручалися в чужі вибори, ось отримали самі, — додав нелегітимний президент. — Це їм, розумієте, поперек горла Білорусь, треба зім'яти. Не вийде!. Тому потерпіть трішки, пройдуть вихідні — ми вам доповімо і по одному, і по другому питанню".

Варто звернути увагу на те, що це не перша теорія змови, якою ділиться нелегітимний президент Білорусі. Нещодавно він вирішив приплести коронавірус до протестів у власній країні. Лукашенко неочікувано для всіх назвав пандемію коронавірусу ширмою, за якою глобальні гравці намагаються переділити світ, і у них є плани і на Білорусь.

"Коронавірус – це лише привід, ширма, прикриваючись якою глобальні гравці в черговий раз намагаються переділити світ на свій манер. Зрозуміло, що у них є плани і на пострадянському просторі, в тому числі і на Білорусь", – заявив Лукашенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Євросоюз завдав нового удару по режиму Лукашенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?