Лукашенко висунув свою власну конспірологічну теорію про коронавірус
Категорія
Світ
Дата публікації

Лукашенко висунув свою власну конспірологічну теорію про коронавірус

Лукашенко висунув свою власну конспірологічну теорію про коронавірус
Джерело:  online.ua

Нікого уже не здивуєш конспірологічними теоріями про пандемію коронавірсу, адже з самого початку їх було дуже багато — і абсурдних, і навіть правдоподібних. Не втримався, щоб не озвучити свою версію подій нелегітний президент Білорусі Олександр Лукашенко. Як уже згадувалося раніше, він завжди ігнорував серйозність загрози від СOVID-19 та відмовлявся вводити карантин. Однак цього разу скандальний політик пішов ще далі та вирішив приплести коронавірус до протестів у власній країні. Лукашенко неочікувано для всіх назвав пандемію коронавірусу ширмою, за якою глобальні гравці намагаються переділити світ, і у них є плани і на Білорусь. Про це йдеться в інтерв'ю білоруського диктатора ЗМІ, фрагмент якого показали в випуску новин на каналі "Білорусь 1", передає ONLINE.UA.

"Коронавірус – це лише привід, ширма, прикриваючись якою глобальні гравці в черговий раз намагаються переділити світ на свій манер. Зрозуміло, що у них є плани і на пострадянському просторі, в тому числі і на Білорусь. Парадоксально, але це вагомий аргумент, який підтверджує, що Білорусь як держава відбулася – має політичну вагу і серйозний економічний потенціал", – заявив нелегітимний президент Білорусі.

Окрім того, Лукашенко почав стверджувати, що мітинги в республіці, які спалахнули зразу ж після виборів президента, він розцінює як спробу "неконституційного перевороту за лекалами кольорових революцій". Однак, як стверджує скандальний політик, "насправді ніякою революцією тут не пахне, тому що немає революціонерів".

Нагадаємо, що пандемія коронавіруса вже другою хвилею охопила весь світ. Однак, за словами експертів, на нашій планеті є місця, куди вірус добратися не зміг. Ці кілька країн перебувають в південній частині Тихого океану. Жодного хворого з початку пандемії коронавіруса на сьогоднішній день не зафіксували в Тонга, Кірібаті, Самоа, Мікронезії і Тувалу. Також вільним від коронавіруса залишається цілий континент — це Антарктида.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, Володимир Зеленський зважився на неочікуване рішення під час самоізоляції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?